PAMJET TMERR*UESE TË DADOS DUKE MBY*TUR FËMIJËN NË ÇERDHE

Tjera

PAMJET TMERRUESE TË DADOS DUKE MBYTUR FËMIJËN NË ÇERDHE
Bota

Lajme
April 3, 2019 InfoLAJMLeave A Comment On PAMJET TMERRUESE TË DADOS DUKE MBYTUR FËMIJËN NË ÇERDHE
Një dado thuhet se ka mby tur një fëmijë duke u shtrirë mbi të në një qendër ditore në Tajvan, shkruan Insjaderi.

Pamjet shqetësuese tregojnë se punonjësen, me emrin Liao, është shtrirë mbi një djalosh në njësinë Ëe Baby Care në rrethin e Neihu në kryeqytetin e Tajvanit në Taipei.

Pamja tregon Liao, 40 vjeçe, duke u shtrire mbi fëmijën 11-muajshe, i identifikuar vetëm me mbiemrin e tij Lee.

Liao thuhet se u arrestua për akuzat për vrasje, por ajo insiston se mendonte që fëmija ishte duke fjetur kur ndaloi së lëvizuri.

Pamjet tregojnë gjymtyrët e fëmijës që lëvizin nën peshën e saj.

Djali është gjetur nga kuzhinieri i përkujdesjes i cili përpiqet ta zgjojë atë dhe që më vonë e ka thirrur policinë.

Sipas Departamentit të Prokurorëve të Rrethit Shilin të Tajvanit, Liao u arrestua për akuzat për vrasje dhe u lirua me kusht prej 30,000 dollarësh Taiwanese (£ 745).

Liao ka thënë se po përpiqej ta vinte djalin në gjumë dhe se ajo mendonte se ai kishte fjetur kur nuk po lëvizte më.

Djali ishte i pavetëdijshëm në ora 2.10 dhe u deklarua i vdekur në orën 3.30 të ditës në degën Neihu të Spitalit të Tri-Shërbimit.

Raportet thanë se fëmija nuk kishte shenja jete gjatë rrugës për në spital.

Hetimet e mëtejshme vazhdojnë, me një autopsi të planifikuar për sot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *