Ç’TË PELQEN TE ERMALI QE E MBAN? ÇMENDET AMI I PERGJIGJET ALBËRIE HADËRGJONAJT, “SHIKO VETEN TËNDE MOJ K…(VIDEO)

Ç’të pelqen te Ermali qe e mban? Çmendet Ami i pergjigjet Albërie Hadërgjonajt, “Shiko veten tënde moj k…(VIDEO) E ftuar në “Xing me Ermalin”, Ami i është përgjigjur disa pyetjeve të bëra nga fansat, por mes tyre edhe këngëtares së njohur Albërie Hadërgjonaj. “Çfarë të pëlqen te Ermali që po e mban kaq gjatë?”, ishte […]

Continue Reading

Agjëroni do të jeni të shëndetshëm !

Agjërimi është institucion i edukimit shpirtëror dhe muaji i Ramazanit është periudha e lulëzimit të vlerave shpirtërore dhe humane.“Agjëroni do të jeni të shëndetshëm”(hadith). Ja, kjo thënie e, Muhammedit sal-lallahu alejhi ue selem, tij mbi 14 shekuj, sot po vërtetohet nga shumë eksperimente të bëra që qendrat mjekësore botërore. Është i madh numri i mjekëve […]

Continue Reading

Hoxha: Vetëm kaq herë keni drejt të bëni s’eks në Ramazan, më tepër është mëkat!

Në gjithë botën po mbahet muaji i shenjtë i Ramazanit. Miliona persona në gjithë globin për 30 ditë rreshtë agjerojnë duke ndalur vetën nga ushqimi, pijet, mardhëniet seksuale dhe veprime tjera. Gjatë këtij muaji shtrohen pyetje të ndryshme, se çka duhet të bëjnë agjëruesit e çka jo. Ajo që më së shumti diskutohet është mardhënia […]

Continue Reading

Juve që iu ka zënë syfyri të papastër (xhunub) dhe nuk jeni falur, ja çka iu pret pas Ramazanit (Video)

Në vendin tonë sot ka nisur dita e parë e Muajit të Shenjtë të Ramazanit gjatë të cilit agjërojnë myslimanët.Ndonëse është obligim agjërimi, megjithatë, janë disa kategori të njerëzve që janë të liruar nga kryerja e këtij obligimi. E një person ka pyetur hoxhë Shefqet Krasniqin se çka nëse të zë syfyri duke qenë i […]

Continue Reading