I shkaktonte atak kardiak pacientëve dhe më pas i kthente në jetë, doktorit i ndodh e papritura

Një doktor francez çonte drejt vdekjes pacientët e tij që të mund të tregonte se sa i aftë ishte për t’u shpëtuar atyre jetën.Anestezisti Frederic Pechier, 47 vjeç, dyshohet se u injektonte pacientëve që kryenin operecime të vogla doza vd.ekjeprurëse të klorurit të kaliumit gjë që u shkaktonte më pas arrest kardiak.Per lajmin e plote […]

Continue Reading

PAMJET TMERR*UESE TË DADOS DUKE MBY*TUR FËMIJËN NË ÇERDHE

PAMJET TMERRUESE TË DADOS DUKE MBYTUR FËMIJËN NË ÇERDHE Bota Lajme April 3, 2019 InfoLAJMLeave A Comment On PAMJET TMERRUESE TË DADOS DUKE MBYTUR FËMIJËN NË ÇERDHE Një dado thuhet se ka mby tur një fëmijë duke u shtrirë mbi të në një qendër ditore në Tajvan, shkruan Insjaderi. Pamjet shqetësuese tregojnë se punonjësen, me […]

Continue Reading

Ç’TË PELQEN TE ERMALI QE E MBAN? ÇMENDET AMI I PERGJIGJET ALBËRIE HADËRGJONAJT, “SHIKO VETEN TËNDE MOJ K…(VIDEO)

Ç’të pelqen te Ermali qe e mban? Çmendet Ami i pergjigjet Albërie Hadërgjonajt, “Shiko veten tënde moj k…(VIDEO) E ftuar në “Xing me Ermalin”, Ami i është përgjigjur disa pyetjeve të bëra nga fansat, por mes tyre edhe këngëtares së njohur Albërie Hadërgjonaj. “Çfarë të pëlqen te Ermali që po e mban kaq gjatë?”, ishte […]

Continue Reading

Agjëroni do të jeni të shëndetshëm !

Agjërimi është institucion i edukimit shpirtëror dhe muaji i Ramazanit është periudha e lulëzimit të vlerave shpirtërore dhe humane.“Agjëroni do të jeni të shëndetshëm”(hadith). Ja, kjo thënie e, Muhammedit sal-lallahu alejhi ue selem, tij mbi 14 shekuj, sot po vërtetohet nga shumë eksperimente të bëra që qendrat mjekësore botërore. Është i madh numri i mjekëve […]

Continue Reading